PRODAVNICA

HOME | Moj profil

ADMINISTRATIVNI PANEL ZA PRODAVCE


Oglasna online prodavnica garderobe namenjena je fizičkim licima koja žele da putem oglasa na Internetu prodaju svoje nove ili polovne odevne predmete!
Pravnim licima - fabrikama, buticima, prodavnicama, krojačkim radnjama,... nudimo naše programe ONLINE Prodavnica i ONLINE Robna kuća
Gradjanima koji imaju malo predmeta za prodaju ili žele da objave oglas drugačije sadržine preporučujemo oglašavanje u delu našeg sajta OGLASI GRADJANA u kome je postavljanje jednog (izmenljivog) oglasa sa slikom - BESPLATNO!!!

Gradjani koji žele da oglase rasprodaju svojih stvari mogu u ovom delu da zakupe paket od 10 oglasnih mesta i da postavljaju svoje oglase sa slikom sa neograničenim brojem izmena. PRIJAVI SE!!!

Cena jednog oglasnog mesta iznosi svega 2 (dva) dinara dnevno!


Postavljene oglase možete da menjate koliko god želite (čim prodate jedan artikal, umesto njega oglasite sledeći), ali će se prikazivati samo oni oglasi kojima rok za objavu nije istekao.

Tokom promotivnog perioda, do 1. januara 2017. godine imate BESPLATAN paket od 10 oglasa!
Iskoristite tu mogućnost i vidite kako će da Vam ide prodaja! Posle isteka promotivnog (besplatnog) perioda nemate obavezu da platite ili produžite otvoreni nalog.