VESTI ||| SAOPŠTENJA ||| INTERVJUI ||| SVE
GOOGLE
ID: Password: ::: Zaboravljena šifra ::: Novi član?
REKLAME
- WEB & LAW (5612)
- SUN LOOK (0)
- SSISTEMCARD (0)


Ekonomske vesti iz zemlje i inostranstva, saopštenja korisnika, intervjui

VESTI

SAMSUNG KORNER – aplikacija za kupovinu preko mobilnih telefona i tableta

PRODAVNICA U TELEFONU
Domaća firma New Look Entertainment , u saradnji sa Samsungom, napravila tablet aplikaciju za kupovinu filmova, časopisa, knjiga i muzike
Beograd, 27. jun, 2013. – U saradnji sa Samsung Elektroniksom, srpska firma Nju luk entertejment (New Look Entertainment) napravila je aplikaciju SAMSUNG KORNER koja se instalira na mobilnim telefonima i tablet računarima, a služi za onlajn kupovinu raznih sadržaja sa Interneta. Za sada su ti sadržaji ograničeni na filmove, časopise, knjige i muziku, ali će ponuda uskoro biti proširena i na druge sadržaje, rečeno je na konferenciji za novinare.

Staniša Krsmanović

Programi
29. 6. 2013 u 11:54:29
ALEVA - carstvo mirisa i ukusa

Nova linija Natur proizvoda
Ispunjen zavet potrošačima: nema aditiva, nema veštačkih boja, niti pojačivača ukusa
Beograd, 11. april 2013. – Aleva, jedan od vodećih proizvođača prehrambenih proizvoda, obradovala je potrošače novom linijom Natur proizvoda u kojoj nema aditiva, veštačkih boja, niti pojačivača ukusa.

Emina Ferizović

prehrana
13. 4. 2013 u 01:30:21
Predstavljen Hostel Medijapan

Piši na zidu hostela
Beogradski hostel u Dalmatinskoj 3 po mnogo čemu jedinstven u svetu
Beograd, 3. oktobar 2012. – Design hostel - „Hostel Medijapan+“, ima najveći tablet na svetu na kome gosti ispisuju svoje utiske, od kojih se najbolji nagradjuju, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare na kojoj je predstavljen ovaj hostel koji je po još mnogo čemu jedinstven u svetu.

Staniša Krsmanović

hostelijerstvo
3. 10. 2012 u 14:58:59

INTERVJUI

SAJBER KRIMINAL


KO SE ČUVA I KASPERSKI GA ČUVA

Sergej Novikov: Naše je da otkrijemo maliciozne programe, utvrdimo kako i šta rade i da ih u tome onemogućimo, ne samo u istraživanom kompjuterskom sistemu, nego i u svim drugim sistemima koji imaju ili mogu da imaju sličan napad
Ne postoji svetska organizacija ili neka snaga poput policije koja bi mogla da se uhvati u koštac sa svetskim sajber kriminalcima koji imaju izuzetno veliki prostor i mogućnost za sakrivanje, a raspolažu izuzetnim znanjem i dobrom tehnikom koja je svakome sve dostupnija.

Staniša Krsmanović

Informatika
27. 2. 2011 u 12:54:17
Pet pitanja za Jerneja Repovša


TRIO ZA USPEH - Kvalitet, dizajn i reklama

  • Neracionalno bi bilo da mali privrednici sami uče zanat koji već postoji u marketinškim agencijama
  • Sa oglašavanjem se prestaje kad se vidi da prouzrokuje pogrešne reakcije ciljne grupe

Dolazak predsednika i regionalnog kreativnog direktora lanca marketinških agencija Studio Marketing JWT i PR Komunikacije Hill&Knowlton Jerneja Repovša u Beograd, gde će 2. juna da održi predavanje na temu »Kroz promene do novih mogućnosti«, iskoristili smo da mu postavimo pet pitanja vezanih za marketinške kampanje koje bi, u uslovima smanjene privredne aktivnosti i ekonomske krize, mogli da sprovode vlasnici malih i srednjih preduzeća.

Radinka Danilov

marketing
28. 5. 2010 u 20:22:56
Lepe profesije


Škola za udavače

Radionice su multidisciplinarne, a sastoje se od teoretskog i praktičnog dela, vežbi, testova, igrica uloga. Program se temelji na usvajanju pozitivnih stavova, umeća šarma i stvaranju pozitivnih odnosa
          Da biste bili srećni u ljubavi, valjalo bi da se pridržavate nekih pravila: uspeh u ljubavi ne postiže se izgledom već stavom; ako želite da imate srećan život vežite se za svoj cilj, a ne za ljude ili stvar; igrajte poštenu igru, ne manipulišite; ne gledajte samo bankovni račun ili titulu, već i srce i dušu; nastojte da usrećite partnera, ugađajte mu, ali očekujte recipročnost; budite dosledni; ne sudite partneru; nastojte da razgovarate, razumete i shvatite motive njegovog ponašanja; budite podrška partneru; ne dajte olako obećanja, ali ih se držite.

Jasmina Vujadinović

sociologija
18. 3. 2010 u 11:37:34

SAOPŠTENJA

Preuzimanja i spajanja


Cheil proširuje svoje globalno prisustvo

  • Cheil Worldwide je preuzeo Centrade Integrated, visoko rangiranu digitalnu marketinšku agenciju iz jugoistočne Evrope
  • Snažan rast zarade u prvom kvartalu 2018. godine

      Seul, Južna Koreja – Jedna od vodećih i svetskih marketinških agencija Cheil Worldwide, objavila je kupovinu Centrade Integrated, jedne od najvažnijih agencija za oglašavanje u jugoistočnoj Evropi, a u potezu za jačanjem konkurentnosti na globalnom tržištu i izgradnje poslovne platforme za budući rast kroz aktivno uključivanje u oblasti preuzimanja i spajanja.

Aleksandar Nikolić

marketing
4. 5. 2018 u 12:25:56
MODA


EMPORIO ARMANI OTVARA SVOJU PRVU RADNJU U BEOGRADU!

Svečano otvaranje 30. septembra na Terazijama 28
Kompanija Giorgio Armani sa zadovoljstvom najavljuje otvaranje prve Emporio Armani radnje u Beogradu i Srbiji. Radnja će biti smeštena na Terazijama 28 i prostiraće se na preko 270 metara kvadratnih prostora prizemnog nivoa, a zvanično će biti otvorena u četvrtak, 30. septembra.

Radinka Danilov

moda
15. 9. 2010 u 12:26:14
Kartingom protiv raka


VOŽNJA VREDNA ŽIVOTA

Humanitarni spektakl održaće se u nedelju 4. jula, na kartodromu Ada Huja u Beogradu
BEOGRAD - NURDOR, Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka, Sportski auto karting savez Srbije i Karting klub "Bibikart", u okviru državnog šampionata Srbije u kartingu, organizuju akciju KARTINGOM PROTIV RAKA sa ciljem da se prikupe novčana sredstva za realizaciju projekta Roditeljske kuće rekonstrukcijom zgrade "Doktorova kula", koja je namenjena smeštaju roditelja i dece obolele od raka iz unutrašnjosti tokom lečenja u Beogradu. Na konferenciji su govorili Tomislav Đorđević, predsednik opštine Savski venac, Dragan Bokčić, Karting klub „Bibikart“, Žana Korolija, član UO NURDOR-a i Vladimir Radulović, član NURDOR-a.

Radinka Danilov

akcije
29. 6. 2010 u 11:52:17

SERVISNE INFORMACIJE