VESTI ||| SAOPŠTENJA ||| INTERVJUI ||| SVE
GOOGLE
ID: Password: ::: Zaboravljena šifra ::: Novi član?
REKLAME
- WEB & LAW (5612)
- SUN LOOK (0)
- SSISTEMCARD (0)


Ekonomske vesti iz zemlje i inostranstva, saopštenja korisnika, intervjui

saopstenja

MODA

EMPORIO ARMANI OTVARA SVOJU PRVU RADNJU U BEOGRADU!

Svečano otvaranje 30. septembra na Terazijama 28Beograd, 15. septembar 2010. – Kompanija Giorgio Armani sa zadovoljstvom najavljuje otvaranje prve Emporio Armani radnje u Beogradu i Srbiji. Radnja će biti smeštena na Terazijama 28 i prostiraće se na preko 270 metara kvadratnih prostora prizemnog nivoa, a zvanično će biti otvorena u četvrtak, 30. septembra.
Enterijer ovog prestižnog modnog objekta pažljivo je osmišljen i dizajniran od strane Đorđa Armanija i njegovog tima arhitekata. Plafon je od belog marmorina, dok je pod napravljen od svetlog, sjajnog kamena dajući prostoru glamurozan izgled. Na ulazu u radnju dominira veliki ekran na kome se prikazuje nova kolekcija, dok pozadinski prosvetljene velike reklamne fotografije ukrašavaju enterijer. Veliki odeljak za modne dodatke u ulaznoj zoni ukazuje na luksuzan prostor koji ujedno odaje utisak privatnosti.
Modni dodaci su izloženi u staklenim kutijama sa pozadinom od svilene tkanine u boji bronze. Na zidovima se naizmenično smenjuju crno staklo i tkanina u boji bronze duž cele radnje.
Mnogo više od prodajnog prostora, dizajn nove radnje je oličenje vizije Đorđa Armanija o modernom svakodnevnom životnom stilu, koji on zaista predstavlja. Radnja nudi kompletnu Emporio Armani kolekciju za žene i muškarce, koja uključuje formalnu i svakodnevnu odeću, modne dodatke, satove, naočare, nakit, donji veš i kupaće kostime, Armani Jeans – za žene i muškarce, kao i sportsku liniju EA7, za žene i muškarce, koja je razvijena u saradnji sa Reebokom.

GIORGIO ARMANI Grupa je jedna od vodećih modnih grupa luksuznih proizvoda u svetu sa preko 5.000 zaposlenih i 12 fabrika. Ona dizajnira, proizvodi, distribuira i trguje na malo modnim i ostalim svakodnevnim proizvodima kao što su odeća, modni dodaci, naočare, satovi, nakit, kućni nameštaj, parfemi i kozmetika pod spektrom brendova: Giorgio Armani Privé, Giorgio Armani, Emporio Armani, Armani kolekcije, AJ|Armani Jeans, A/X Armani Exchange, Armani Junior, Armani za tinejdžere, Armani za bebe i Armani kuća. Ekskluzivna distributivna mreža Grupe sadrži 76 Giorgio Armani butika, 19 Armani Collezioni radnji, 166 Emporio Armani radnji, 165 A/X Armani Exchange radnji, 17 AJ Armani Jeans radnji, 8 Armani Junior radnji, 10 Giorgio Armani Accessori radnji, 2 Emporio Armani Accessori radnji, 27 Armani Casa radnji i 14 Emporio Armani Caffe u 46 zemalja u svetu.


Radinka Danilov

moda
15. 9. 2010 u 12:26:14

SERVISNE INFORMACIJE