VESTI ||| SAOPŠTENJA ||| INTERVJUI ||| SVE
GOOGLE
ID: Password: ::: Zaboravljena šifra ::: Novi član?
REKLAME
- WEB & LAW (5558)
- SUN LOOK (0)
- SSISTEMCARD (0)


Ekonomske vesti iz zemlje i inostranstva, saopštenja korisnika, intervjui

vesti

SAMSUNG KORNER – aplikacija za kupovinu preko mobilnih telefona i tableta

PRODAVNICA U TELEFONU

Domaća firma New Look Entertainment , u saradnji sa Samsungom, napravila tablet aplikaciju za kupovinu filmova, časopisa, knjiga i muzike


Beograd, 27. jun, 2013. – U saradnji sa Samsung Elektroniksom, srpska firma Nju luk entertejment (New Look Entertainment) napravila je aplikaciju SAMSUNG KORNER koja se instalira na mobilnim telefonima i tablet računarima, a služi za onlajn kupovinu raznih sadržaja sa Interneta. Za sada su ti sadržaji ograničeni na filmove, časopise, knjige i muziku, ali će ponuda uskoro biti proširena i na druge sadržaje, rečeno je na konferenciji za novinare.
Aplikacija je, prema rečima direktora Nju luk entertejmenta Ivana Košutića, jednostavna za korišćenje, a može se preuzeti besplatno preko Samsung Apps.
Posebno zanačajna stvar u vezi sa ovom aplikacijom je to što će ona uskoro moći da se vidi i koristi na Samsungovim smart televizorima, istakao je direktor korporativnog marketinga u kompaniji Samsung Elektroniks Saša Marjanović. Korisnicima u Srbiji, a uskoro u na celoj ex-YU teritoriji, trenutno je na raspolaganju oko 200 domaćih i inostranih filmskih hitova, veliki broj knjiga različitih žanrova (od literature za decu do bestselera domaćih i stranih autora), oko 5000 muzičkih numera (od muzike za decu, domaće narodne i pop muzike do inostranih hitova), preko 20 domaćih magazina (Hi–Files, Serije+, Travel, PC Press, Cinema +, Story, Lisa, Sensa, Sensa Special, Elle, Cosmopolitan, National Geographic, Mens Health, Moja lepa bašta, Moj stan, Mama,…), kao i popularni strip “Edit i ja”.
Sadržaj u ponudi obezbeđen je u saradnji sa brojnim distributerima i firmama, među kojima su: Taramount film, MCF, Soulfood, pozorište Boško Buha (muzika za decu), Adria Media, Goodtimes, Duke&Peterson, Hi-Files, PC Press, Menart - Metropolis GoLive, City Records, KCN, BN, Grand, Gold, Dallas Records i New Look Entertainment.
Naplata preuzetog sadržaja obavlja se uz pomoć nekoliko sistema plaćanja medju kojima su QVoucher, Money Booker, kreditnih kartica (Visa, Master, Maestro), kao i putem PSMS poruka.
Više informacija o aplikaciji i njenim tvorcima mogu se naći na sajtovima www.m1.rs i www.samsung.com.

Staniša Krsmanović

Programi
29. 6. 2013 u 11:54:29

SERVISNE INFORMACIJE